Το εργοστάσιο μας, λειτουργεί στο  Ζευγολατιό Κορινθίας από το 1986.  Αποτελείται από  εργαστηριακές εγκαταστάσεις, αποθήκες και γραφεία σε μια έκταση 25.000 τ.μ.

Η εταιρεία μας, είναι νόμιμα αναγνωρισμένη για την κατασκευή και παραγωγή πυροτεχνημάτων, όπως επίσης και για εμπόριο παιδικών αθυρμάτων, ενώ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες πανελλαδικά στο είδος της.

Τα πυροτεχνήματα μας, μοναδικής ομορφιάς και πρωτοτυπίας, ποικίλλουν σε σχέδια και χρώματα και προσφέρουν ένα θέαμα εξαιρετικό.

Διατίθενται σε Δήμους για τοπικές και εθνικές γιορτές, καθώς και σε οργανισμούς, ξενοδοχεία, ιδιώτες κ.α  για κάθε εορταστική εκδήλωση που αποκτά μοναδικό χρώμα και γίνεται αξέχαστη.

πυροτεχνήματα
πυροτεχνήματα

Το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό, μια πραγματική ζωγραφιά στο νυχτερινό ουρανό. Η πολυετής εμπειρία μας και η άριστη γνώση του αντικειμένου είναι η καλύτερη εγγύηση για μία μαγική βραδιά.

Η εταιρεία μας, πρωτοπορεί σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς διαθέτει πυροτεχνήματα θαλάσσης, με δυνατότητα καύσης μέσα στο νερό, που δίνουν την αίσθηση του φλεγόμενου ύδατος.

Επίσης, διοργανώνουμε ένα πολυθέαμα φωτός και ήχου με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, συγχρονίζοντας ρυθμικές χορογραφίες με την ρίψη των πυροτεχνημάτων.

Οι έμπειροι πυροτεχνουργοί μας, με την άριστη γνώση τους εξασφαλίζουν τη σωστή ρίψη και καύση πυροτεχνημάτων.

Τέλος, η εταιρεία μας διαθέτει κατάλληλα οχήματα, εφοδιασμένα με ειδική άδεια ADR για την ασφαλή μεταφορά πυροτεχνημάτων και την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.