ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων!

Ηφαίστεια 2018, ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων!

Από το 1991 έως και σήμερα στη Σαντορίνη το μοναδικό φεστιβάλ των Ηφαιστείων , γιορτάζει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην ιστορία, τη γιγαντιαία ηφαιστειακή έκρηξη , που είχε ως αποτέλεσμα αυτό που σήμερα ονομάζουμε Καλντέρα της Σαντορίνης.

Η  εκπληκτική αυτή παράσταση, δεν είναι ένα απλό γεγονός.Παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και διαφέρει από ολες τις υπόλοιπες,καθώς όλα τα πυροτεχνηματα  που χρησιμοποιούνται, είναι φτιαγμένα στο χέρι αποκλειστικά και μόνο για αυτή τη χρήση. Τα  αμέτρητα  χειροποίητα πυροτεχνήματα και οι εκρήξεις γεμίζουν τον ουρανό της Σαντορίνης ,ενώ η τρεχούμενη λάβα δίνει την αίσθηση συνεχόμενης ροής της έκρηξης του ηφαιστείου. Ο συνδιασμός όλως των παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα τη θεαματική αναπαράσταση της έκρηξης  του Ηφαιστείου.Το γεγονός αυτό , αποτελεί κάθε χρόνο μεγάλο πόλο έλξης τουριστών.

Για 26η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία μας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την αναπαράσταση της έκρηξης του Ηφαιστείου στη Σαντορίνη. Για 30 ολόκληρα λεπτά ο κόσμος παρακλούθησε  τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, τις ασταμάτητες εκρήξεις καθώς και τα εκπληκτικά εφέ. Ο ουρανός της Καλντέρας φωτίστικε από αμέτρητα πυροτεχνήματα  αφήνοντας τους χιλιάδες θεατές έκπληκτους με το αποτέλεσμα.Το ασταμάτητο τους χειροκρότημα ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμάς.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, μα πάνω από όλα οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλη μας την ομάδα που εργάστηκε σκληρά  και ασταμάτητα για ακόμα μια χρονιά ,για να επιτευχτεί το φαντασμαγορικό αυτό αποτέλεσμα! Ραντεβού του χρόνου.